TIB-Advies in een nieuwe jas!

Vanaf 1 maart 2024 heeft TIB Advies een nieuwe huisstijl: aantrekkelijk, eigentijds met een gepaste look en feel die duidelijk maakt waar de organisatie echt voor staat.

De huisstijl is direct vertaald in een zeer toegankelijke website waarin TIB Advies zich duidelijk profileert. Met teksten als : Je wilt graag een adviseur die jouw taal spreekt. Die begrijpt hoe de wereld van de ondernemer er uit ziet. Die het zelf in de praktijk heeft ervaren, en niet alleen uit de boekjes heeft geleerd. Dan zijn de adviseurs van stichting TIB-advies voor jou de juiste sparringpartners.’ komt duidelijk naar voren waar TIB Advies voor staat en wat ze voor ondernemers kan betekenen. Ook op banners zijn aansprekende teksten zichtbaar, die gebruikt kunnen worden bij bijeenkomsten en symposia.

Door de nieuwe een aantrekkelijk vormgeving laat TIB Advies zien dat ze met de tijd mee gaat en daarmee haar doelstelling voor ondernemers goed kan bereiken.

Het doel bij Stichting TIB-advies is om actief bij te dragen aan het versterken van het ondernemersklimaat in Twente. Dit streven we na door onze passie voor ondernemerschap, onze uitgebreide en diepgaande kennis van het ondernemen, en onze ervaringen als ondernemer of manager in te zetten.