Diensten

i

Opstellen businessplan

Aan- en verkoop van bedrijven

Hulp voor starters

Over TIB-Advies

Ervaren en

betrokken

Je wilt graag een adviseur die jouw taal spreekt. Die begrijpt hoe de wereld van de ondernemer er uit ziet. Die het zelf in de praktijk heeft ervaren, en niet alleen uit de boekjes heeft geleerd. Dan zijn de adviseurs van stichting TIB-advies voor jou de juiste sparringpartners.

“TIB-Advies is voor mij meer dan een luisterend oor en sparringpartner. Zij staan voor inspiratie, toekomstvisie en het stellen en behalen van strategische doelstellingen”

– Herman Nijkamp, Directeur RGS Groep

Als jonge ondernemer merkte ik dat ik onervaren was, maar ook super ambitieus. TIB-advies heeft mij geholpen om mijn oneindige ambities vorm en richting te geven. Minder toegeven aan de waan van de dag, maar de grote lijn uit te zetten. Daarnaast hebben zij door hun ervaring mij van veel praktische tips kunnen voorzien waardoor ik bij belangrijke besprekingen beslagen te ijs kwam en er zijn voor de hand liggen valkuilen besproken, waardoor ik minder vaak ben gevallen en hoefde op te staan. TIB is voor mij een goede partner in het spiegelen van nieuwe ideeën en uitdagingen. Ik zou zeggen: ga het gesprek aan en kijk wat het jou kan opleveren!

– Martijn Boshuis, Directeur noSun reizen

Gedreven professionals

De adviseurs van stichting TIB-advies willen in de eerste plaats ondernemers helpen. Helpen met verbetering van hun bedrijfsvoering, met oplossen van problemen, met advies over groei of krimp van hun bedrijf, of gewoon als klankbord of coach van de ondernemer zelf. Wij doen dat op grond van onze passie voor ondernemen. Jouw succes is voor ons de grootste motivatie; daar doen we het voor.

Twente, een ondernemende regio

Wij willen door onze inzet bijdragen aan het ondernemersklimaat in deze regio. Dat willen we bereiken door inzet van ons enthousiasme voor ondernemen, onze brede en diepe kennis van ondernemen en onze ervaring als ondernemer of manager.

Ons team

Gerrit Bijvank

Gerrit Bijvank

Directeur / Senior consultant

Gerard Nijhof

Gerard Nijhof

Senior consultant

Wouter van den Heuvel

Wouter van den Heuvel

Junior consultant

Piet Hoogers

Piet Hoogers

Senior consultant

Lex Schukking

Lex Schukking

Senior consultant

Michiel Braakman

Michiel Braakman

Senior consultant