Diensten

i

Opstellen businessplan

Aan- en verkoop van bedrijven

Hulp voor starters

Over TIB-Advies

Ervaren en

betrokken

Je wilt graag een adviseur die jouw taal spreekt. Die begrijpt hoe de wereld van de ondernemer er uit ziet. Die het zelf in de praktijk heeft ervaren, en niet alleen uit de boekjes heeft geleerd. Dan zijn de adviseurs van stichting TIB-advies voor jou de juiste sparringpartners.

“TIB-Advies is voor mij meer dan een luisterend oor en sparringpartner. Zij staan voor inspiratie, toekomstvisie en het stellen en behalen van strategische doelstellingen”

– Herman Nijkamp, Directeur RGS Groep

"Ik heb tijdens mijn rondgang langs ondernemend Twente enorm veel inzicht verworven via de mannen van het TIB. Ervaren, door de wol geverfde oud-ondernemers die met hart voor de regio en jong talent de enorme lacunes vullen die er zijn tussengrote en kleinere ondernemingen, de afstand overbruggen tussen ondernemers en onderwijsinstellingen en gewoon ook jonge, onzekere ondernemers bij de hand nemen die door de bomen het bos niet meer zien. Ze zijn de stille vaders van veel kleine en grote succesjes. Ze hebben in de modder gestaan en weten ook hoe je die weer afschud. Ze doen hun werk in relatieve stilte, en ze doen het ook nog eens zonder winstoogmerk. Het zijn de zeldzame leermeesters uit wier handen veel Twents talent tot bloei kwam. Bij mijn rapport "Twents Rentmeesterschap Nieuwe Stijl" heb ik enorm veel aan ze gehad. 't Bunt mooie kearls!"

– Han ten Broeke, Oud-Tweede Kamerlid VVD

"Als jonge ondernemer merkte ik dat ik onervaren was, maar ook super ambitieus. TIB-advies heeft mij geholpen om mijn oneindige ambities vorm en richting te geven. Minder toegeven aan de waan van de dag, maar de grote lijn uit te zetten. Daarnaast hebben zij door hun ervaring mij van veel praktische tips kunnen voorzien waardoor ik bij belangrijke besprekingen beslagen te ijs kwam en er zijn voor de hand liggen valkuilen besproken, waardoor ik minder vaak ben gevallen en hoefde op te staan. TIB is voor mij een goede partner in het spiegelen van nieuwe ideeën en uitdagingen. Ik zou zeggen: ga het gesprek aan en kijk wat het jou kan opleveren!"

– Martijn Boshuis, Directeur noSun reizen

Na de start van ons bedrijf hebben we TIB-advies gevraagd om mee te denken in de mogelijkheden voor opschalen en uitbouwen. Het concrete en nuttige advies dat we kregen van Lex Schukking, Michiel Braakman en Wouter van den Heuvel heeft ons geholpen duizenden euro’s te besparen, betere keuzes te maken over samenwerkingspartners en meer overzicht en rust te brengen in onze bedrijfsvoering. Ik raad werken met TIB-advies van harte aan.

Bram van der Boom – CEO Psyflix

When you are at the very start of the long journey of creating your own company there is a countless number of things you have to take care of. Not to mention the amount of energy and financial investments. During the process start ups are not always seen as a real startups from everyone they ultimately have to cooperate with. Instead, many companies and persons you have to rely on will often treat you as an established company. However, that is not the case with support you can get from TiB Advies. What we liked is the ability of very well experienced TiB Advisors to really get down to your current level and guide you through every step of your start up journey. At the same time they will offer you their expert support without making burden to your budget.

Olandino

Gedreven professionals

De adviseurs van stichting TIB-advies willen in de eerste plaats ondernemers helpen. Helpen met verbetering van hun bedrijfsvoering, met oplossen van problemen, met advies over groei of krimp van hun bedrijf, of gewoon als klankbord of coach van de ondernemer zelf. Wij doen dat op grond van onze passie voor ondernemen. Jouw succes is voor ons de grootste motivatie; daar doen we het voor.

Twente, een ondernemende regio

Wij willen door onze inzet bijdragen aan het ondernemersklimaat in deze regio. Dat willen we bereiken door inzet van ons enthousiasme voor ondernemen, onze brede en diepe kennis van ondernemen en onze ervaring als ondernemer of manager.

Ons team

Gerard Nijhof

Gerard Nijhof

Senior consultant

Albert van Winden

Albert van Winden

Senior consultant

Wouter van den Heuvel

Wouter van den Heuvel

Junior consultant

Lex Schukking

Lex Schukking

Senior consultant

Herman Asbroek

Herman Asbroek

Senior consultant

Erik ten Kate

Erik ten Kate

Senior consultant

Martin Damhuis

Martin Damhuis

Senior consultant