Nieuwsbrief TIB-advies / Nummer 10 2023

TIB-Advies: Helpt u op weg naar zakelijk succes!

Bent u een ondernemer die streeft naar het verwezenlijken van een heldere visie en strategie voor uw bedrijf? Bij TIB-Advies begrijpen we dat elke ondernemer unieke behoeften en doelstellingen heeft. Daarom bieden wij effectieve coaching om u te begeleiden bij het realiseren van uw zakelijke ambities.

Onze aanpak omvat het stellen van doelgerichte vragen, het identificeren van uw sterke punten en zwakke punten, en het verstrekken van waardevol advies en praktische tips.
Hiermee creëren we de basis voor de juiste strategie die uw bedrijf zeker helpt in uw bedrijfsvoering.

Maar dat is niet alles. TIB-Advies gaat verder dan alleen advies geven. We ondersteunen u bij het opstellen van een realistisch actieplan dat u helpt om uw ondernemersdoelen te bereiken. Het is onze missie om u te helpen focussen op de juiste prioriteiten en strategieën, waardoor uw bedrijf kan floreren.
Het succes van ons coachingstraject hangt af van enkele cruciale factoren:

  • Open communicatie en de juiste motivatie vormen de pijlers van een succesvolle samenwerking.
  • Vertrouwen en wederzijds respect tussen u als ondernemer en onze ervaren coaches zijn essentieel voor het behalen van optimale resultaten.
  • Wij streven naar realistische verwachtingen die nauw aansluiten bij de praktijk, zodat u met vertrouwen vooruit kunt kijken.
  • Kies voor TIB-Advies en investeer in uw zakelijk succes. Samen kunnen we uw visie omzetten in realiteit en een solide strategie ontwikkelen om uw bedrijf te laten groeien.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn gericht op het bieden van oplossingen en om u te ondersteunen bij elke stap op weg naar zakelijk succes.

Welgemeende excuses aanbieden na een fout

Het ligt misschien voor de hand om excuses aan te bieden na een fout. In de praktijk blijven excuses nog wel eens uit. Zeker voor leidinggevenden is het soms lastig om zich kwetsbaar op te stellen tegenover werknemers. Op de juiste manier sorry zeggen is echter goed voor het imago, geloofwaardigheid en de relatie met werknemers.

Lees meer
Bron: RendementOnline

Alle wijzigingen rondom personeel op een rij

Als werkgever, HR-professional of salarisadministrateur weet u dat de wet continu verandert. Zorg er daarom voor dat u op de hoogte bent van alle wijzigingen per 1 januari op het gebied van de loonheffingen, de loonaangifte, het arbeidsrecht en de sociale zekerheid!

Lees meer

Bron: RendementOnline