Ervaring gaat nooit met pensioen

Geachte ondernemer,

Bent u bekend met TIB-Advies? Mogelijk niet. TIB-Advies is samengesteld uit (voormalige) ondernemers met aanzienlijke ervaring op het gebied van ondernemerschap. De afgelopen jaren hebben we ongeveer 50 ondernemers bijgestaan bij diverse vraagstukken.
Ons motto is: “ervaring gaat nooit met pensioen.” Dankzij de diversiteit binnen ons team kunnen we alle mogelijke kwesties aanpakken waarmee ondernemers te maken kunnen krijgen.

In de komende twee weken zullen we in de TIB-blog acht zakelijke onderwerpen behandelen, puntsgewijs en specifiek gericht op uw behoeften als ondernemer. Hiermee willen we u voorzien van heldere richtlijnen om een diepgaand inzicht te verkrijgen in uw eigen organisatie. Mocht u behoefte hebben aan begeleiding of stuit u op kwesties die meer aandacht vereisen, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met TIB-Advies. Wij zijn gericht op het bieden van oplossingen en staan klaar om u van dienst te zijn.
U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@tib-advies.nl of door telefonisch contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,
TIB-Advies
Ariensplein 1
7511 JX Enschede
053-4849840
info@tib-advies.nl

In week 43 behandelen we onderwerpen die gaan over
1. Financiële helderheid: Duik diep in de cijfers en begrijp je financiële prestaties als nooit tevoren. Krijg inzicht in je liquiditeit, solvabiliteit en rentabiliteit.
2. Markt en concurrentie: Verken de markttrends, het gedrag van je klanten en hoe je je staande houdt in vergelijking met de concurrentie. Ontdek waar je kansen liggen.
3. Operationele efficientie: Ontdek hoe je bedrijf soepeler kan draaien. Van processen tot productiviteit, wij helpen je optimalisaties te vinden.
4. Klantconnecties: Begrijp de tevredenheid van je klanten en hoe loyaal ze echt zijn. Leer hoe je klantrelaties kunt versterken en behouden.

In week erop (wk 44) betreft dit de volgende onderwerpen
5. Innovatie en groeipotentieel: Meet je innovatieve kracht en ontdek nieuwe kansen in de markt. Laat je bedrijf groeien met frisse ideeën en nieuwe markten.
6. Personeel en cultuur: Check de betrokkenheid van je team en de bedrijfscultuur. Zorg dat je over het juiste team beschikt om je visie te realiseren.
7. Risico’s en uitdagingen: Identificeer mogelijke uitdagingen voordat ze groot worden. Wees voorbereid op veranderende regelgeving, technologie en economie.
8. Toekomstperspectief: Breng alles samen voor een duidelijk beeld van je bedrijf. Ontdek kansen en bedreigingen die zich in de toekomst kunnen voordoen.

Mocht u behoefte hebben aan begeleiding mbt bovenstaande onderwerpen of stuit u op kwesties die meer aandacht vereisen, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met TIB-Advies.