Nieuwsbrief TIB-advies / Nummer 11 2022

De nieuwe fietsstimuleringsactie

Lekker Onderweg van Overijssel Onderweg gaat van start! De nieuwe fietsstimuleringsactie

Overijssel Onderweg wil mensen die op bedrijventerreinen werken aanmoedigen om vaker te gaan fietsen naar het werk. Zo werken we aan gezonde medewerkers, minder files en een beter milieu. Hiervoor is de actie ‘Lekker Onderweg’ bedacht. Werkgevers en werknemers kunnen gratis deelnemen.

Zoals iedereen weet is fietsen gezond, duurzaam, goedkoop en vaak ook nog snel. En uit vorige succesvolle fietsacties bleek steeds dat deelnemers vooral meedoen vanwege gezondheid en vitaliteit.

Daar speelt Overijssel Onderweg met de fietsactie ‘Lekker onderweg” helemaal op in. Daarbij gebruiken ze de succesvolle Vitaliteitsapp van SamenGezond met al ruim 60.000 actieve gebruikers.

Voor meer informatie: https://overijsselonderweg.nl/nieuws/lekker-onderweg/

De mobiliteitsmakelaar voor Regio Twente is René Teeuwen
E: r.teeuwen@overijssel.nl
T: 06 – 5209 5017


Family Next

Een programma om Overijsselse familiebedrijven te helpen bij digitalisering, duurzaamheid en bedrijfsopvolging van is van start.

Ben jij ondernemer in een Overijssels familiebedrijf en wil je aan de slag met digitalisering of duurzaamheid? Of staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen? Dan is Family Next een steun in de rug!

Over Family Next:

In Family Next werken de provincie Overijssel, Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven, Kennispoort Regio Zwolle, MKB Deventer en Ondernemend Twente samen om familiebedrijven verder te helpen. Het programma is er speciaal voor Overijsselse familiebedrijven met minimaal vijf werknemers. De ondernemers worden onder andere geholpen met coaching en financiële ondersteuning.


Nieuwe adviseur bij TIB-advies

Met veel plezier deel ik mee dat ik sinds kort onderdeel ben van het adviesteam van de Stichting TIB-advies.
Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het ondersteunen van ondernemers bij hun financiële reilen en zeilen.
Dit vanuit verschillende functies bij de ING Bank, waar ik jaren werkzaam ben geweest in de B2B, o.a. als directeur grootbedrijf Oost Nederland.
Inmiddels ben ik al enige tijd als zelfstandige gelieerd aan BCapital, een corporate finance huis. Daar hou ik mij vooral bezig met het adviseren bij overnames van ondernemingen. Maar ook met (her)financieringen en het herstructureren van bedrijven.
Ik ken TIB-advies al jaren als een zeer waardevolle partner voor ondernemingen en heb er zin in om mijn steentje daaraan bij te dragen.

Erik ten Kate


Meer van ons zien?

Volg ons op LinkedIn!