fbpx
Hengelosestraat 583 7521 AG Enschede +31 6 11525005

Succesvolle casus

Strategische doelstellingen

“TIB-advies is voor mij meer dan een luisterend oor- en sparringpartner. Zij staan voor inspiratie, toekomstvisie en het stellen en behalen van strategische doelstellingen” aldus Herman Nijkamp, directeur RGS

Vorm en richting geven

“Als jonge ondernemer merkte ik dat ik onervaren was, maar ook super ambitieus. TIB-advies heeft mij geholpen om mijn oneindige ambities vorm en richting te geven. Minder toegeven aan de waan van de dag, maar de grote lijn uit te zetten. Daarnaast hebben zij door hun ervaring mij van veel praktische tips kunnen voorzien waardoor ik bij belangrijke besprekingen beslagen te ijs kwam en er zijn voor de hand liggen valkuilen besproken, waardoor ik minder vaak ben gevallen en hoefde op te staan. TIB is voor mij een goede partner in het spiegelen van nieuwe ideeën en uitdagingen. Ik zou zeggen: ga het gesprek aan en kijk wat het jou kan opleveren! Martijn Boshuis, directeur. No Sun”

Uitstekende rendementen

Tijdens de laatste economische crisis kreeg ook Drenth Gearboxes te maken met lagere winsten als gevolg van afnemende omzetten en winstmarges. Hierdoor kwam onze financiële positie onder druk te staan en nam het vertrouwen van onze huisbankier af. Het werd voor Drenth Gearboxes steeds lastiger om aan al haar financiële verplichtingen te voldoen. Mede door de ingebrachte ervaring, netwerken en advies van een coach van de Stichting Twente in Business / TIB-advies zijn wij in staat geweest deze lastige periode door te komen. Wij kunnen stellen dat, na jaren van intensief samenwerken met TIB-advies, Drenth Gearboxes weer uitstekende rendementen realiseert en hierdoor over een sterke financiële positie beschikt. Hierdoor kunnen wij de toekomst weer met vertrouwen tegemoet zien. Johan Drenth, Managing Director”  

Logo bedrijf 8

Dit is een testimonial

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Back to top