fbpx
Hengelosestraat 583 7521 AG Enschede +31 6 11525005

Over TIB-Advies

TIB-advies is een onderscheidend adviesbureau en helpt (startende) ondernemers met het realiseren van hun plannen en het oplossen van hun problemen. TIB -advies is een Stichting en hanteert een sterk gereduceerd, niet commercieel, tarief. Het team van TIB-advies bestaat uit vijftien ondernemers en ervaren managers die kennis en ervaring kunnen inbrengen waardoor uw bedrijfsvoering (nog) effectiever en efficiënter kan verlopen. Neem gerust contact met ons op en maak gebruik van een eerste en gratis intake. U kunt ons bereiken via info@tib-advies.nl of +31 6 11525005.

TIB-advies is een Stichting en bestaat al 36 jaar. Oorspronkelijk opgericht om wat te doen aan de grote werkeloosheid in Twente na beëindiging van de textielindustrie. De oprichters waren de Kamer van Koophandel en de Universiteit Twente gezamenlijk met een aantal ondernemers.

In de statuten staat vermeld dat het doel is om werkgelegenheid te behouden dan wel te creëren d.m.v. hulp aan ondernemers.

Deze doelen streeft ook de huidige TIB-advies organisatie nog steeds na.
Het enige verschil met het begin is dat de letters TIB een andere inhoud hebben gekregen. Oorspronkelijk Twentse Ideeën Bank is het in de moderne tijd Twente In Business geworden.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Back to top