Nieuwsbrief TIB-advies / Nummer 5 2021


Wij zoeken uitbreiding van ons team!

Ons team heeft uitbreiding nodig met enkele teamleden m/v.
Onze klanten willen graag een adviseur die hun taal spreekt, die begrijpt hoe de wereld van de ondernemer er uit ziet. Het zelf in de praktijk heeft ervaren, en niet alleen uit de boekjes heeft geleerd.

Ben jij zo iemand? Zin om sparringpartner te zijn voor ondernemers? Wil je helpen met de meest uiteenlopende vraagstukken van MKB ondernemers?

En heb je interesse om ons team te versterken neem dan contact met ons op.

Dat kan telefonisch 053- 4849840 of via info@tib-advies.nl

Digitaal innoveren: vind je talent!

Donderdag 14 oktober van 13.00 tot 16.00 uur, ‘live’ lunchsessie Digitalisering. Ondernemer ontmoet student, student ontmoet ondernemer. Samen succesvol digitaliseren!

Wil je geholpen worden bij één van deze subsidieaanvragen dan staan we bij de Stichting Twente in Business voor u klaar!

In deze bijeenkomst met o.a. Rolf Oostra van Saxion / Digitale werkplaats en Jeroen van de Lagemaat van NDIX / TalentIT Twente wordt niet alleen gesproken over de digitaliseringsbehoefte van MKB ondernemers. NDIX, TalentIT, Rabobank en MKB Twente zetten IT studenten in om ondernemers direct te ondersteunen.

Deze ‘next generation’ heeft kennis over de meest actuele digitale mogelijkheden. Met praktijkcases en matchmaking onder begeleiding van vakdocenten Menno Both, Paul Willems en Heinze Havinga en matchmakers Ian Besselink en Annemarijn Quittner.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kom donderdag 14 oktober van 13.00 tot 16.00 uur naar de ‘live’ lunchsessie Digitalisering. Ga voor aanmelden naar de website www.mkb-twente.nl


Fiets van de zaak

Gezien: een mooi overzicht hoe te kiezen voor een fiets van de zaak bij HR Rendement online.


Meer van ons zien?

Volg ons op LinkedIn!