Hengelosestraat 583 7521 AG Enschede 053 4849 840

Laatste nieuws

Nieuwsbrief november 2015

Lees over: Business Meets Twente, nieuwe website TIB-advies, succes RGS en Twente Max.

 

Business Meets Twente

De Stichting Twente in Business (TIB-advies) staat dit jaar op de beurs Business Meets Twente die op 18 en 19 november gehouden wordt in Go Planet. Wij zijn te bezoeken in stand 68.
Wilt u de beurs bezoeken en ook ons spreken? Vul dan bijgevoegd formulier in, want dan heeft u gratis toegang. Klik hier voor formulier.

 

Onze website is vernieuwd
We hebben per 17 november de website van de Stichting Twente in Business vernieuwd door het geheel in een verfrissend en moderner jasje te gieten. Of dat ons gelukt is laten we graag aan u over en horen graag uw reactie. Kijk op www.tib-advies.nl

 

Goed nieuws voor RGS Slooptechniek Allround Sloopbedrijf uit Rijssen

RGS Slooptechniek uit Rijssen is opgenomen in de FD 490 Gazellen lijst van snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze lijst wordt samengeteld door het Financiële Dagblad.
Tib-advies begeleidt dit bedrijf al enige jaren onder andere door middel van het gezamenlijk ontwikkelen van een toekomstvisie en de verder uitrol van dit plan.
Meer weten en nieuwsgierig over het bedrijf RGS? Bezoek dan hun website www.rgs.nl . In een volgende nieuwsbrief komen we uitvoerig terug op deze heel bijzondere onderneming.

RGS heeft o.a. de renovatiesloop van de Shelltoren in Amsterdam uitgevoerd!
Project Twente-Max

Een andere zeer interessante case waaraan TIB-advies heeft meegewerkt is het project Twente-Max.
Namelijk het ontwikkelen en in de vaart brengen van een bijzonder binnenvaartschip dat geschikt is voor het bevaren van het Twentekanaal met een extra groot aantal containers als belading. Een technisch hoogstandje dus. In dit project hebben we samengewerkt met CTT en Blue World.
Wilt u meer weten over dit bijzondere project en welke rol TIB-advies hierin heeft gespeeld? Klik dan hier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Back to top