Hengelosestraat 583 7521 AG Enschede 053 4849 840

Laatste nieuws

Nieuwsbrief december 2018

De laatste nieuwsbrief van TIB-Advies in 2018

 In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen

– Tib-Advies maakt het verschil 

– Wat betekent Brexit voor U
 
– Nieuwe BTW regels vanaf 1 januari 2019

Maar vooral willen we iedere nieuwsbrief lezer of lezeres heel fijne feestdagen wensen en een goed ondernemend 2019!

 

TIB-advies maakt het verschil.

U bent ondernemer, manager of bestuurder en zit met een probleem. U hebt eigenlijk geen mensen in de eigen organisatie die u verder kunnen helpen. Met adviesbureaus hebt u wisselende ervaringen: ze schrijven wel een mooi rapport, maar staan eigenlijk te ver van de dagelijkse praktijk af. Bovendien is het elke keer schrikken van de rekening.

In dit soort gevallen bent u bij TIB-advies aan het goede adres. Wij zijn een bureau zonder winstoogmerk en specifiek opgericht om de werkgelegenheid in Twente te behouden en te stimuleren. Bijzonder is dat onze adviseurs zonder uitzondering een verleden hebben als ondernemer, manager of bestuurder, zodat ze precies begrijpen in welke situatie u verkeert. Ze hebben het immers zelf allemaal aan den lijve meegemaakt.

Het kernteam van TIB-advies bestaat uit 7 senior adviseurs. Daarnaast kunnen 12 experts worden ingeschakeld als er aanvullende kennis of ervaring nodig is. Na een (gratis) intakegesprek waarin uw vraag of probleem wordt geanalyseerd geven we een eerlijk advies of wij u verder kunnen helpen. Als dat niet zo is – en dat gebeurt gelukkig maar zelden – proberen wij u via ons netwerk door te verwijzen. Het gaat ons erom dat u goed geholpen wordt!

Een greep uit ons recente advieswerk:

  • Hulp bij het opzetten van een eigen bedrijf
  • Waardebepaling van een onderneming
  • Coaching van een ondernemer bij sterk veranderde marktomstandigheden
  • Opstellen businessplan
  • Ondersteuning bij koop en verkoop van een bedrijf
  • Ondersteuning bij management buy-in

TIB-advies maakt het verschil door onze laagdrempeligheid. We staan naast u en geven praktische adviezen die leiden tot bruikbare oplossingen. En daar is het u als ondernemer, manager of bestuurder toch om te doen?
Kennis maken? Bel 053-4849840, mail naar info@tib-advies.nlof bezoek onze website www.tib-advies.nl.

 

         BREXIT aandacht gevraagd!

De Brexit kan elk bedrijf raken, ook al vermoed je het niet. Doe de Brexit Impact Scan, ontdek eventuele onverwachte gevolgen voor jouw en bereid je goed voor.

De Europese regeringsleiders hebben zondag 25 november ingestemd met het terugtrekkingsakkoord over Brexit. Het terugtrekkingsakkoord is pas definitief als het Britse parlement en het Europees parlement ermee instemmen.

“De Impact Scan geeft je een richtlijn om na te denken over de gevolgen die Brexit voor je bedrijf kan hebben.”

Kijk op https://www.brexitloket.nl/impactscan, doe de scan en weet welke gevolgen de Brexit voor jouw bedrijf kan hebben.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Back to top